VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Velké Hamry I

zpět
 

Popis:
Chalupa na okraji obce Velké Hamry u lesa s infrasaunou a zahradním nafukovacím bazénem. Jablonec nad Nisou 15km, Tanvald 3km, Praha 110km.

Kód objektu: 189

Kapacita: 16

 

Cena:
Sezóna (únor, červenec, srpen) 216Kč/os./den, mimosezóna 180Kč/os./den, Silvestr 39000Kč. Spotřeba energií, poplatek za povlečení (50Kč/os./pobyt) a rekreační poplatek (15Kč/os./den) nejsou zahrnuty v ceně. Cena nezahrnuje spotřeba energií, poplatek za povlečení (50Kč/os./pobyt) a rekreační poplatek (15Kč/os./den)

Objekt:
V přízemí zádveří, chodba, kolárna + lyžárna, infrasauna s CD přehrávačem, WC s umyvadlem. Vybavená kuchyně - el. varná deska, 2x lednice 80 l s mrazákem, mikrovlnná trouba, trouba na pečení , kávovar, varná konvice a nádobí). V obývacím pokoji jídelní stoly - 14 míst k sezení, sedací souprava s konferenčním stolkem (2 přistýlky), TV, satelit, rádio s CD přehrávačem, elektronické šipky. Koupelna (2x sprchový kout, 2x umyvadlo, automatická pračka). V podkroví dva apartmány s šesti samostatnými pokoji pro celkem 14 osob (4/2-lůžk., 2/3-lůžk.). Dvě koupelny s 2x WC, 2x umyvadlo). Topení elektrické (objekt nadstandardně zateplen). Volné prostranství, ohniště s posezením, zahradní nábytek, pergola, grilovací rošt, pískoviště, dětská prolézačka, pingpongový stůl, minihřiště 16m x 6m, zahradní nadzemní nafukovací bazén 3,6m x 0,9m. Parkování u objektu. Možnost pobytu se psem. Pro větší skupinu osob možno využít vedlejší roubenku pro ubytování 7 osob (kód objektu 214). Obchod 1km, restaurace 800m. Spotřeba energií, poplatek za povlečení a rekreační poplatek nejsou zahrnuty v ceně!

Okolí:
Chalupa se nachází na rozhraní Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje a nabízí ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, běžky a sjezdové lužování. Turistické cíle: skalní útvary Buchta, Muchov, Rozpůlenka, skalní vyhlídka Terezínka, Šulíkova skála a rozhledna Černá Studnice, muzeum skla a bižuterie v Jablonci n.N., hrad Navarov, sklářské muzeum a Pivovar Novosad v Harrachově, vodní nádrž Bedřichov a Souš, rašeliniště Jizery a Jizerky, Bozkovské dolomitové jeskyně, Mumlavský vodopád, pramen Labe, mohyla Hanče a Vrbaty, Harrachov - lanovka na Čertovu horu, Špindlerův Mlýn, Sněžka. Koupání - bazén v Jablonci nad Nisou 12km, aquapark Babylon v Liberci 20km (tobogány, vířivky, masáže, podvodní hudba a světla, mokrý bar, parní lázně, sauna, posilovna, solárium, dětský lunapark s horolezeckou stěnou a laser game), vodní nádrž Josefův Důl 12km. Tenisové kurty, golf, bowling, fitness Velké Hamry 3km, squash Jablonec n. Nisou 13km. Lyžování - sjezdovka Zásada 3km, lyžařská střediska v Krkonoších, běžecké tratě po okolí.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info