VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Hroznětice

zpět
 

Popis:
Chalupa s bazénem na samotě obklopené lesy. Pelhřimov 25km, Humpolec 20km.

Kód objektu: 180

Kapacita: 11

 

Cena:
12500Kč/týden v sezóně, poslední 2 týdny v červnu 8750Kč/týden, mimo sezónu 6900Kč/týden + spotřeba energie! Víkendy 3500Kč+spotřeba el.energie. Vánoce 6000Kč, Silvestr 7900Kč+spotřeba el. energie. Při pronájmu výminku příplatek 2500Kč/týden v sezóně, 1000Kč/týden mimo sezónu. Cena nezahrnuje poskytování ložního prádla, spotřeba el.energie

Objekt:
Dvoupodlažní chalupa vhodná pro ubytování dvou až tří rodin. V přízemí obývací kuchyně s kuch. linkou, jídelním stolem, TV a krbem. Z kuchyně vedou dveře do ložnice s manželskou postelí. Z chodby vstup do pokoje s palandami a jedním lůžkem (celkem 3 lůžka). V přízemí dále koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Na chodbě pračka a mrazák. Do horního patra vstup po točitém venkovním schodišti přes velkou terasu s posezením. Malá koupelna se sprch. koutem, umyvadlem a WC. Kuchyně se zákl. vybavením spojená s obýv. pokojem. Jeden pokoj s dvojlůžkem. Druhý pokoj se čtyřmi lůžky (dvě patrové postele). Do obou pokojů vstup z obýv. pokoje. Samostatná část v přízemí objektu výminek - pokoj s kuchyňskou linkou a třemi lůžky. Nutné vlastní povlečení! Oplocená zahrada. Venkovní bazén. Pingpongový stůl. Venkovní posezení a posezení v malém altánku s krbem. Majitelé na přání zákazníka zajistí grilování selete. Okolí ideální pro sběr hub a borůvek. Parkování na pozemku. Příjezd po asfaltové a lesní cestě. Obchod a restaurace v Senožatech 5km.

Okolí:
Turistika, cykloturistika, sběr hub a borůvek. Cyklostezka mikroregionem Zálesí o délce 70 km. Výlety do okolí - klášter Želiv 10km, hrad Lipnice nad Sázavou 27km, Humpolec 20km, Pelhřimov (město rekordů) 30km, Kaliště (muzeum Gustava Mahlera) 15km, CHKO Blaník 25km, Český Šternberk (hrad) 30km, Světlá nad Sázavou 30km, Kámen(hrad) 25km, Sázava-výlet Posázavským Pacifikem, turistika okolo Stvořidel 25km, vrch Melechov 20km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info