VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Český Krumlov II

zpět
 

Popis:
Penzion obklopený přírodou se nachází v městské památkové rezervaci 10 minut pěší chůze od centra města Český Krumlov.

Kód objektu: 225

Kapacita: 25

 

Cena:
2-lůžkový pokoj se snídaní leden-červen, září-prosinec a Silvestr 1300Kč/noc, červenec-srpen 1700Kč/noc. Pokoj deluxe příplatek 200Kč/noc. Cena nezahrnuje přistýlku (450Kč/noc)

Objekt:
Téměř 200 let starý dům, postavený rodem Schwarzenbergů, byl v roce 2006 rekonstruován na penzion. Pro váš odpočinek jsou připraveny nové dvoulůžkové pokoje, pokoje deluxe a jeden bezbariérový pokoj o celkové kapacitě 26 lůžek. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem a WC, internetovou přípojkou, TV se satelitem, a ledničkou. Součástí objektu je restaurace, terasa s výhledem na les a okolní rybníčky, dětské hřiště. Restaurace slouží k podávaní snídaní a po domluvě stravování. Pro konání rodinných oslav nebo školení je možné využít malý konferenční sál pro 20 osob. K dispozici je zde televize, DVD, Wifi internetové připojení. Při ubytování a konzumaci salonek zdarma. Vlastní uzamykatelné parkoviště a úschovna jízdních kol. Bezbariérový přístup. Nedaleko penzionu jsou tenisové kurty, krytý plavecký bazén i zámecká zahrada s otáčivým hledištěm.

Okolí:
Za návštěvu stojí i pamětihodnosti v blízkosti Českého Krumlova - Klášter Zlatá Koruna, nebo klášter ve Vyšším Brodě, jenž patří mezi největší a umělecky nejcennější klášterní areály v Čechách. Doporučujeme též město Rožmberk nad Vltavou s romanticko-gotickým hradem. Kostel P. Marie a dochovaný židovský hřbitov. Příroda okolí Českého Krumlova vybízí k různým sportovním aktivitám.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info