VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Borová Lada II

zpět
 

Popis:
Apartmán v domě na kraji obce směrem na Knížecí Pláně. Kvilda 7km, Horská Kvilda 12km, Zadov 11km, Vimperk 13km.

Kód objektu: 192

Kapacita: 4

 

Cena:
Sezóna 1080Kč/noc (7nocí a více), 1140Kč/noc (3-6nocí), 1200Kč/noc (2noci). Mimosezóna 900Kč/noc (7nocí a více), 960Kč/noc (3-6nocí), 1020Kč/noc (2noci). Sezóna 1.7.-31.8., 1.2.-15.3. Cena nezahrnuje rekreční poplatek 17Kč/dosp.os./noc , 2Kč/dítě/noc.

Objekt:
Apartmán 1+kk v 1.patře. Široké dvojlůžko na vestavném patře a 2 samostatná lůžka. Plně vybavená kuchyňka, komora v suterénu, v koupelně vana. Vybavení: TV s DVD, kuchyně s veškerým nádobím, lednicí, varnou deskou, varnou konvicí a mikrovlnnou troubou. Parkování u objektu na neoploceném pozemku. Obchod a restaurace v obci (prodloužená otevírací doba i víkendy).

Okolí:
Zimní sezóna: strojově upravené běžecké stopy, které navazují na desítky kilometrů tratí na Zadově, Kvildě, Horské Kvildě, Zhůří, Filipově Huti, Modravě atd. Sjezdovky jsou cca 5km odtud v Nových Hutích (spíše začátečnické loučky, ale s plným technickým vybavením) nebo 11km na Zadově / Churáňově. Letní sezóna: cyklostezky na celou Šumavu od Lipna po Železnou Rudu. Kromě horských kol se dá po Šumavě dobře jezdit i na silničních kolech, povrch silnic je většinou v dobém stavu. Na blízké Bučině je pěší a cyklistický hraniční přechod do Německa, ve Strážném pak standardní silniční přechod. Turistika - pěšky do jedněch z nejkrásnějších partií Šumavy – na Knížecí Pláně, Bučinu, bývalé Stodůlky a Světlé Hory, na Kvildu, prameny Vltavy atd. Výlety do okolí: hrady Kašperk, Velhartice, Rábí, zámek ve Vimperku, středověká města Prachatice a Český Krumlov, přehradní nádrž Lipno.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info