VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Masákova Lhota

zpět
 

Popis:
Apartmá s vlastním vchodem v podkroví rodinného domu v malé šumavské vesnici v blízkosti lyžařských středisek Churáňov-Zadov (5 km) v CHKO Šumava. Vimperk 10km.

Kód objektu: 194

Kapacita: 7

 

Cena:
250Kč/os./noc + rekreační poplatek 10Kč/os./noc. Pouze týdenní pobyty! Cena nezahrnuje spotřebu energií.

Objekt:
Apartmá je 5-ti lůžkové s možností přistýlky. Obývací pokoj s kuchyňským koutem. Zákl. kuchyňské vybavení - sporák, nádobí, rychlovarná konvice, lednice, mikrovlnná trouba. V obýv. pokoji TV, sedací souprava. Možnost 2 přistýlek na rozkládacím gauči. Velká 5-lůžková ložnice. Sociální zařízení se sprchou. Centrální topení. Oplocený pozemek. Parkování u objektu na uzavřeném dvoře. Možnost pobytu se psem. Majitelé provozují prodej a půjčovnu sportovních potřeb. Obchod a restaurace 2km. Spotřeba energií není součástí ceny.

Okolí:
Výborné podmínky pro letní i zimní rekreaci. K dispozici je rozmanitá síť značených turistických tras a cyklotras. V zimě - lyžařský areál Zadov 5km - pravidelně upravované běžecké tratě (s návazností na tratě na německé straně Šumavy) a sjezdovky (denně s možností večerního lyžování), půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Skiareál Kašperské hory 16km. Možnost koupání ve Vimperku v městském koupališti nebo v přírodních rybnících ve Zdíkovci, Rohanově. NP Šumava - šumavské slatě, jezera.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info