VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Horní Město

zpět
 

Popis:
Penzion s restaurací na rozhraní Nízkého a Hrubého Jeseníku. Rýmařov 6km, Bruntál 20km.

Kód objektu: 202

Kapacita: 40

 

Cena:
Cena/týden 4-lůžk.pokoj s polopenzí 4990Kč-6990Kč (dle ročního období), ubytování cena/os./den 140Kč-450kč (dle období, počtu lůžek na pokojích nebo apartmánu). Přesnou výši ceny dle ceníku stanovíme na základě konkrétní poptávky. Cena nezahrnuje rekreační poplatek pro osoby 18-70 let.

Objekt:
Ubytování ve 2až6-lůžkových pokojích s klasickými a patrovými postelemi. Společné sociální zařízení a WC. Dva apartmány se dvěma a čtyřmi lůžky s vlastním sociálním zařízením a TV. Stravování v restauraci pro 40 osob v přízemí penzionu. V přízemí také salonek - klubovna s dalšími 12 místy pro vyhrazenou společnost. Minutky a hotová jídla. Restaurace a venkovní posezení na "zahrádce", použitelné rovněž pro pořádání oslav a svateb. V klubovně kulečník, stolní fotbal a šipky. Ve společenské místnosti v podkroví pingpongový stůl. Venku před chatou travnaté hřiště na fotbálek, volejbal, nohejbal. Hned vedle je umístěno ohniště s posezením. V zimě je před chatou v provozu malý vlek, jehož sjezdovka je upravována rolbou. Obchod 1km. Rekreační poplatek pro osoby 18-70let 10Kč.

Okolí:
Pěší turistika po okolní panenské přírodě, cykloturistika po značených trasách a lesních cestách. Za vidění stojí Rešovské vodopády 2km, hřeben Jeseníků 12km, rozhled Špičák, křížová cesta Ruda, lomy a kostel Jiříkov, Kamenná hora, zvonice Jamartice, kostel Stránské, Skřítek, Alfrédka, Ovčárna, Praděd. Hrady a zámky: Bruntál, hrádek Rýmařov, Strálek, Rešov, Rabštejn, Úsov, Sovinec 10km, Brníčko, Nový hrad, Janovice, Dlouhá Loučka, Waldhausen. Koupání - přehrada Tvrdkov, aquacentrum Rýmařov, krytý bazén Břidličná, krytý bazén Bruntál, lázně Velké Losiny, přehrada Slezská Harta. Lyžování Klepáčov, Karlov, Malá Morávka, Praděd - Ovčárna.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info