VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Nový Hrozenkov II

zpět
 

Popis:
Roubená chaloupka na okraji horské obce s výhledem do krajiny. Bazén, kryté posezení s krbem a krásně upravená zahrada.

Kód objektu: 212

Kapacita: 10

 

Cena:
Sezóna 9600Kč/týden, mimosezóna 1000Kč/den, víkend 3200Kč, Silvestr 17900Kč. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie, plynu a poskytování ložního prádla!

Objekt:
V přízemí je prostorná chodba, kuchyně s původními kachlovými kamny, obytný pokoj se dvěma lůžky, ložnice se dvěma lůžky, koupelna se sprchovým koutem, WC. V podkroví jsou dvě ložnice (2 x 3 lůžka) a obytný prostor s posezením. V kuchyni je základní vybavení, varná plynová deska, lednice, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba. 2 xTV a video. Vytápění centrální plynové nebo kachlovými kamny. Oplocená velmi pečlivě udržovaná zahrada s jezírkem (1500m2) . Kryté posezení s krbem, se zavedenou vodou a dřezem. Na grilování mramorová deska a rošty. Pro děti chatka na hraní, houpací kůň, skluzavka, houpačka, pískoviště. Bazén 3.9x0.9m se solárním vyhříváním. Součástí ceny není spotřeba elektrické energie, plynu a poskytování ložního prádla (pouze za poplatek 50Kč/ks). Parkování na pozemku. Obchod a restaurace 1km,

Okolí:
Nový Hrozenkov je vyhledávanou lyžařskou i odpočinkovou oblastí. Léto: hornatý charakter vybízí k procházkám lesem, sběru lesních plodin a hub a pěším tůrám po valašských Beskydech. Koupání a rybolov v přírodní vodní nádrži se soc. vybavením 300m, tenisové kurty 2 km, vyhřívaný venkovní bazén 3,5 km. Zima: nejbližší vlek 2 km ski-areál Vranča, 2 vleky v délce až 650m, další ski-areál Karolínka, vlek 950m. Výlety do okolí: Rožnov pod Radhoštěm - skanzen 20 km, Nový Jičín – Kloboučnické muzeum, hrad Hukvaldy, zřícenina Šostýn, Kopřivnice - muzeum aut, Čeladná – lázně, zámek Vsetín, Vsetínské vrchy, Javorníky.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info