VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Velké Hamry II

zpět
 

Popis:
Nově postavená roubenka na okraji obce. Jablonec nad Nisou 15km, Tanvald 3km, Praha 110km.

Kód objektu: 214

Kapacita: 8

 

Cena:
Sezóna 13900Kč/týden. Mimo sezónu cena dohodou. Cena nezahrnuje poskytování ložního prádla - příplatek 50 Kč/os., rekreační poplatek 15Kč/os./den a spotřebovaná energie!

Objekt:
V přízemí je malá chodba na přezutí a odložení lyží. Obytná společenská mistnost s kuchyní. TV se satelitem,radio s CD přehrávačem, DVD přehrávač, šatní skříň, dřevěná rohová lavice, selské židle. Vybavení kuchyně - lednice s minimrazákem, myčka nádobí, el. varná deska a el. trouba, pračka, mikrovlnná trouba, kávovar, varná konvice. Koupelna s hydromasážním boxem s rádiem a CD přehrávačem, WC a umyvadlo. V podkroví je malá společenská místnost se sedací soupravou (1 přistýlka), další koupelna s vířivou vanou a umyvadlem. Samostatné WC. Dva pokoje pro čtyři až šest osob se stylovými postelemi. Po dohodě s majitelem možnost navštívit rozhlednu na střeše. Na pozemku je uzamykatelné parkoviště pro tři auta, další parkoviště u silnice ve vzdálenosti asi 50m. Dětské pískoviště a dřevěná prolézačka s houpačkou a lanovým žebříkem, pergola a ohniště s grilovacím roštem, oválný bazén 6x3x1,5m vyhřívaný tepelným čerpadlem. Minihřiště 6x16m vzdálené 50m. Pro cyklisty dřevěné držáky na kola. Sáně a jízdní kola je možné uložit do sousedního objektu - chalupy "Týlinka". Součástí ceny není poskytování ložního prádla - příplatek 50 Kč/os., rekreační poplatek a spotřebovaná energie (objekt je nadstandartně zateplen). Kouření pouze mimo objekt na vyhrazeném místě! Kauce na pobyt 5000Kč. Obchod 1km, restaurace 800m.

Okolí:
Chalupa se nachází na rozhraní Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje a nabízí ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, běžky a sjezdové lužování. Turistické cíle: skalní útvary Buchta, Muchov, Rozpůlenka, skalní vyhlídka Terezínka, Šulíkova skála a rozhledna Černá Studnice, muzeum skla a bižuterie v Jablonci n.N., hrad Navarov, sklářské muzeum a Pivovar Novosad v Harrachově, vodní nádrž Bedřichov a Souš, rašeliniště Jizery a Jizerky, Bozkovské dolomitové jeskyně, Mumlavský vodopád, pramen Labe, mohyla Hanče a Vrbaty, Harrachov - lanovka na Čertovu horu, Špindlerův Mlýn, Sněžka. Koupání - bazén v Jablonci nad Nisou 12km, aquapark Babylon v Liberci 20km (tobogány, vířivky, masáže, podvodní hudba a světla, mokrý bar, parní lázně, sauna, posilovna, solárium, dětský lunapark s horolezeckou stěnou a laser game), vodní nádrž Josefův Důl 12km. Tenisové kurty, golf, bowling, fitness Velké Hamry 3km, squash Jablonec n. Nisou 13km. Lyžování - sjezdovka Zásada 3km, lyžařská střediska v Krkonoších, běžecké tratě po okolí.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info