VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Slavec

zpět
 

Popis:
Chalupa na okraji obce v krásné přírodě Slovenského krasu 2 km od jeskyně Gombasek v údolí řeky Slaná. Rožňava 9km.

Kód objektu: 216

Kapacita: 12

 

Cena:
8500 Kč/týden/sezóna, 7650Kč/týden/mimo sezónu, Silvestr 2975Kč/den. Cena nezahrnuje doplatek za spotřebovanou energii v topném období.

Objekt:
1x4-lůžkový pokoj s přistýlkou (gauč ) a možností použití dětské postýlky, 1x3-lůžkový pokoj s TV a ledničkou. Společenská místnost s posezením a roztahovacím gaučem (2 přistýlky), TV, DVD, sat, radio. Kuchyně s vybavením: plynový sporák s troubou, lednička s mrazákem, mikrovlnka, kávovar, rychlovarná konvice. Koupelna s WC (teplá a studená voda). V letním období je k dispozici ještě 4-lůžkový podkrovní apartmán s kuchyňským koutem (mikrovlnka, rychlovarná konvica, lednička, elektrický dvouvařič, nádobí) a sprchovacím koutem s WC. Vchod do apartmánu je ze dvora. Topení na tuhá paliva a plyn. Oplocený pozemek, parkování na dvoře, zahradní posezení s možností opékání a grilování. Obchod a pohostinství 30m od objektu. Restaurace v Brzotíně - 6 km od objektu nebo v restauracích v Rožňavě.

Okolí:
Turistické cíle v okolí: jeskyně Gombasek - 2km ( zapsaná v UNESCO), jeskyně Domica 15km, jeskyně Aggtelekského NP 18km, Silická ľadnica 13km, Krásnohorská jeskyně 15km, Ochtinská aragonitová jeskyně 25km, hrad a muzeum Krásna Horka 15km, zámek Betliar 15km. Turistické a cykloturistické trasy na Silické a Plečivecké planině, návštěva historického centra, věže a hornického muzea v Rožňavě 9km, možnost jízdy na koni v Brzotíně 6 km. Lyžování Nižná Slaná - Július 28km, Vyšná Slaná - Július 35km. Koupání - Gemerská horka 9km, Tornala 20km, Slaná 1km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info