VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Moravský Písek

zpět
 

Popis:
Chalupa na Moravském Slovácku v klidné okrajové části obce Moravský Písek. Hodonín 32km, Uherské Hradiště 17km.

Kód objektu: 239

Kapacita: 8

 

Cena:
Cena při plném obsazení: leden-červen a září-říjen 14560Kč/týden, červenec-srpen 19600Kč/týden. 350Kč/os./den v sezóně, 250Kč/os./den mimo sezónu.

Objekt:
Ubytování pro osm osob (plus děti do dvou let zdarma). Objekt se skládá ze čtyř samostatných pokojů, každý o velikosti 16m2, velké kuchyně a úplně nové koupelny s masážním boxem. Kuchyně (rozloha 3x3m) - nový rohový jídelní kout, velká dřevěná kuchyňská linka včetně kompletního vybavení (talíře, skleničky, hrníčky, hrnce, příbory atd.), nová lednice s mrazákem, plynový sporák, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, rádio. První obývací pokoj (rozloha 4,5x4,5m) - pokoj je vyložen dřevem ze dvou třetin, nová velká rohová pohovka určená jak pro odpočinek tak pro kvalitní spaní (rozloha dvojlůžka (2,3 x 1,4m), konferenční stůl, 2 křesla, krbová kamna, TV, DVD přehrávač. Druhý obývací pokoj (rozloha 4x4,3m) - pokoj je vyložen dřevem ze dvou třetin, sedačka, konferenční stolek, 2 křesla, dobová knihovna, krbová kamna, rádio. První ložnice (rozloha 4,5x4,5m) - z jedné poloviny je pokoj vyložen dřevem, 1x dvojlůžko s novými matracemi, noční stolky s lampičkami, 2 velké dobové masivní skříně, 1 x patrová postel, zrcadlo, koberec o velikosti 2,5x2m, kvalitní lůžkoviny (povlečení z kanafasu, antialergické přikrývky). Druhá ložnice (rozloha 4,3x4,2m) - z jedné poloviny je pokoj vyložen dřevem, 1x dvojlůžko s novými matracemi, noční stolky s lampičkami, dětská přenosná postýlka , velká prostorá skříň, zrcadlo, kvalitní lůžkoviny, žehlící prkno, žehlička. Koupelna - luxusní masážní box s rádiem, dvě umyvadla s úložným prostorem, zrcadlo, fén na vlasy, osušky a ručníky, elektrické topení, naproti koupelně toaleta. Předsíň (rozloha 1,5 x 9m) - botník, věšáky, dvě ratanová křesla se stolem, možnost umístění pelíšku pro domácí mazlíčky, informativní tabule - typy na výlet, kulturní akce, kontakty. Zahrada (rozloha 1200m2) - oplocený objekt, okrasná studna, zahradní nábytek, velká dřevěná houpačka, posuvný gril (1x1m), dětské pískoviště (hračky k dispozici), dětská houpačka, 2 lehátka, slunečník, věšák na prádlo, možnost parkování uvnitř uzavřeného pozemku, možnost umístění kol v garáži. Obchod a restaurace 200m.

Okolí:
Přírodní koupání: Ostrožská jezera - vhodné i pro malé děti, travnatou, kamenitou nebo písčitou pláží, volejbalové hřiště. Veselské štěrkopísky - rozsáhlé přírodní jezero vzniklé těžbou štěrkopísku (obdoba Ostrožských jezer) vzdálené cca 4km od chalupy s průzračnou vodou. Koupání v bazénech: Koupaliště v Moravském Písku, Aquapark Delfín v Uherském Brodě. Aktivity pro malé děti: dětské hřiště u základní školy v Moravském Písku, možnost stavění stanu na zahradě u chalupy (stan je k dispozici), stolní hry, pískoviště, houpačka, odrážedla, míče. Tenisové kurty: nový tenisový areál ve Strážnici. Cyklotruristika: nově vybudovaná síť cyklostezek po celém Slovácku, oblíbený okruh kolem Baťova kanálu, unikátní Moravská vinná stezka. Vodní turistika: Baťův kanál turistická lodní cesta. Letectví: Aeroklub v Kunovicích - tandemový seskok, vyhlídkové lety balonem. Kulturní památky: hrad Buchlov, zámek Milotice, zámek Buchlovice, Strážnický zámek, zámek Napajedla, zámek Lednice a Valtice. Skanzeny: Muzeum vesnice jihovýchodní Moravy - skanzen se nachází ve Strážnici. Církevní památky: Velehrad. Rybaření: revíry v povodí Kyjovky, Ostrožské a Veselské štěrkopísky.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info