VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Hlásná Lhota

zpět
 

Popis:
Apartmán v chalupě na polosamotě v Pošumaví. Prachatice 14km, Volary 13km.

Kód objektu: 243

Kapacita: 5

 

Cena:
5100 Kč/týden v sezóně. 1800 Kč/víkend. Spotřeba energií 60Kč/den v letním období, 100Kč/den v topné sezóně. Cena nezahrnuje rekreační poplatek obci 10Kč/dosp.os./den.

Objekt:
Apartmán 1+1 se čtyřmi lůžky a přistýlkou v přední části venkovského domku. Vlastní uzamykatelný vchod. Menší chodba s věšáky se vstupem do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Obývací kuchyně plně vybavená nádobím, lednička, mikrovlnka, kávovar, el. dvouvařič. Jídelní kout, přistýlka (válenda), TV a radio. Ložnice se čtyřmi lůžky (dvě válendy a dvoupatrová postel). Vytápění akumulačními kamny, ohřev vody bojlerem. Zadní část domku trvale obývaná majiteli. Venkovní posezení, možnost grilování. Oplocený pozemek. Parkování u objektu, v zimě kvůli sněhu na návsi. Obchod a restaurace 2km nebo Prachatice 14km.

Okolí:
Místo vhodné pro milovníky klidu, přírody, vycházek a výletů. Výlety do okolí: Hrad Hus 2km, rodný dům Jana Husa Husinec 12km, Prachatice 14km - muzeum, sprt.areál, historické náměstí, Vimperk 18km, Boubínský prales 20km, Libínské Sedlo - rozhledna, lanový park, lyžařské sjezdovky, 3 restaurace). Sportovní aktivity: Řeka Blatnice (1 km), rybník ke koupání Křišťanovice (1,2 km), Husinecká přehrada (12 km), tenisové kurty Prachatice (14 km), houbaření, turistika, v zimě běžky.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info