VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Mohelno

zpět
 

Popis:
Domek se třemi ložnicemi a oplocenou zahradou. Třebíč 35km, Moravský Krumlov 20km.

Kód objektu: 247

Kapacita: 12

 

Cena:
Cena dohodou dle počtu osob a sezónního období: 12000-14000 Kč/týden (tj. od 175Kč os./noc), samostatně na chalupě od 250Kč os./noc.

Objekt:
Tři ložnice ( dvě 3-lůžkové ložnice a jedna 4-lůžková) pro celkem 10 osob s možností dvou přistýlek. Kompletně zařízená obývací kuchyně (sporák s troubou, lednice, rádio, mikrovlnka, kávovar). Dvě koupelny se sprchou a WC. V domě jsou kachlová kamna a elektrické přímotopy, 3 TV, rádio. Parkování u domu. Wifi připojení k internetu, k zapůjčení notebook. Možnost zapůjčení také horských kol. Na oplocené zahradě posezení s grilem. Po dohodě možnost využití bazénu o průměru 5,5m se solárním ohřevem vody, trampolína průměr 3m s ochrannou sítí, ruské kuželky, elektronické šipky, pinpong, softtenis a badminton. Obchod 120m, restaurace 300m. Dětské pískoviště s prolézačkou a houpačkou.

Okolí:
Národní přírodní rezervace Mohelenská hadcová step - chráněné území v sousedství Mohelna unikátní svou flórou a faunou. Rozhledna Babylon na Zeleném kopci asi 2 km od Mohelna směrem na Kramolín. Dalešická přehrada - plavby parníkem Vysočina. Přírodní park Pooslaví a mikroregion Chvojnice v povodí řeky Oslavy a říčky Chvojnice - romantická zákoutí řek, se vzácnou flórou a přírodními prameništi kvalitní pitné vody. Vlčí kopec. Lovecký zámek z r. 1830 na zalesněné stráni vysoko nad řekou Oslavou, kolem se rozprostírá rozsáhlý park. Památník Bible kralické - 10 km od Mohelna v Kralicích nad Oslavou, nejvýznamnějším produktem tiskárny byla šestidílná Bible kralická. Hrady a zámky - Zámek Náměšť nad Oslavou (14 km), Zámek Moravský Krumlov (14 km), Zámek Jaroměřice nad Rokytnou (20 km), Hrad Jevišovice (25 km), Klášter Rosa Coeli v Dolních Kounicích, Zámek Budišov (20 km). Památky UNESCO - Třebíč (30 km) - románská bazilika sv. Prokopa, Židovská čtvrť – jediná židovská památka mimo území Izraele zapsaná na seznamu UNESCO, židovský hřbitov – patří k největším v ČR... Slovanská epopej Alfonse Muchy - monumentální výtvarné dílo Alfonse Muchy o historii Slovanů – je vystavena na zámku v Moravském Krumlově. Kraví Hora - najdete zde půlkruhovou zeď válcové věže a hradní příkop. Lamberk - zřícenina hradu ze 14. století. Ketkovský hrad Levnov - zbytky mohutných zdí hradu na skalnatých srázech téměř 120 m nad řekou Oslavou. Templštejn - rozsáhlá zřícenina hradu ze 13. století, asi 8 km od Mohelna. Možnosti koupání - Dalešická přehrada, vodní nádrž Kočičák, koupaliště Lhánice, blízské rybníky, krytý bazén v Hrotovicích a Nové Vsi (10 km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info