VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Sněžné

zpět
 

Popis:
Nová nadstandardně vybavená roubenka se saunou a venkovním bazénem. Nové Město n. Metují 10km.

Kód objektu: 260

Kapacita: 14

 

Cena:
Při obsazení max. 14 osobami: zimní a letní sezona 24900Kč/týden, lednové a březnové termíny 16800Kč/týden, mimosezona 10900Kč/týden. Víkendy 5500Kč. Vánoce 22900Kč. Silvestr 51500Kč. Při obsazení chalupy max. 7 osobami mimo sezonu je cena dohodou. Vratná kauce 5000Kč. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie a rekreační poplatek (10Kč/dosp.os./den), poplatek 60Kč.

Objekt:
Nachází se v nádherné přírodě na samotě u lesa, cca 800 m od obce Sněžné v Orlických horách v nadmořské výšce cca 650 m s překrásným výhledem do okolí. Chalupa je vybavena stylovým nábytkem a je vhodná pro ubytování až 3 rodin. K dispozici je celý objekt (13 lůžek + 3 přistýlky), ve kterém je roubená sednice (BTV, rádio/CD/DVD), kachlová kamna, dubové stoly s rohovou lavicí, stylový nábytek, postel, dále plně vybavená kuchyň, 2 x stylová koupelna se sprchovým koutem a WC, hala s posezením, 4 x pokoje se stylovým nábytkem (BTV) + lůžka v podkroví. K dispozici je také dětská postýlka a židlička. Součástí chalupy je také kolárna, lyžárna, kryté venkovní posezení, zahradní nábytek, houpačky a prolézačky pro děti, pískoviště, ohniště s posezením, dále posezení pod pergolou s grilem, volné prostranství, internet WiFi. Po celou letní sezonu je u chalupy kruhový bazén, nedaleko přes les (cca 1,5km) je pěkné přírodní koupaliště, 50m plavecký bazén, volejbalové hřiště, občerstvení, zábavný areál apod. Možnost zapůjčení horských kol v nedaleké půjčovně. Pobyt se psem po dohodě. Obchod 1km, restaurace 800m.

Okolí:
Chalupa se nachází nedaleko nejvyšší hory Velká Deštná 1115 m.n.m. , Šerlišský Mlýn, Masarykova chata (15 km), pevnost Skutina - prohlídka podzemí (2 km), pevnost a vyhlídka Dobrošov - krásný výhled na Polsko, Krkonoše (15 km), kostel ze 14.st. Slavoňov (7 km), Nové Město n. Met. - histor. náměstí, zámek, zahrada (10 km), přírodní skalničk. zahrada (2 km), Peklo - histor. budova, turistická křižovatka (10 km), Kudowa Zdrój Polsko - lázně, aquapark, bonsaicentrum - volný přechod přes Olešnici (15 km), Ratibořice - Babiččino údolí - histor. budovy, park, muzeum, zámek (25 km), Dvůr Králové - ZOO (30 km), Teplické skály, Adršpach, Broumovské skály, zámky v okolí: Náchod, Častolovice, Opočno, Nové Město n. Met., krytý a venkovní bazén Dobruška (8 km), tenisové kurty - Ohnišov, Deštné v O. H. , koupaliště Bystré - přírodní areál s občerstvením a volejbalovým hřištěm (1,5 km). Zima: zimní radovánky pro děti i dospělé přímo ve svahu u chalupy, běžkaři - běžecké tratě jsou všude v okolí, lze využít i skibusy, kterými se dostanete až na Šerlich, na běžkách pak sjedete po rolbou udržovaných tratích zpět až k chalupě. Lyžařská střediska: pro děti je nejbližší lyžařský vlek je cca 500m, dále Olešnice v O. H. (3 km) a Sedloňov (3 km). Deštné v O. H. (8 km), Zieleniec PL - 3 sedačkové lanovky a platby v Kč a ceny stejné jako v ČR (15 km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info