VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Smržovka

zpět
 

Popis:
Wellness penzion s relaxačními procedurami a programy nabízí ubytování rodinného typu v klidné části obce Dolní Smržovka. Jablonec nad Nisou 8km, Liberec 20km.

Kód objektu: 263

Kapacita: 12

 

Cena:
500Kč/os./noc se snídaní. Cena nezahrnuje TV na pokoji 60Kč/den, rekreační poplatek 13Kč os./den, pes-kočka 100Kč/den, možnost parkování v oplocené zahradě 60Kč/auto/den. Příklady cen regenarčních procedur: klasická regenerační masáž 1/2 hod 250Kč, detoxikační medová masáž 1/2 hod. 350Kč, solná koupel 1/2 hod. 350Kč, hydromasážní duovana - bylinná koupel 1/2 hod. 350Kč, masáž lávovými kameny HOT STONES 90 min. 1000Kč atd.

Objekt:
Penzion se nachází v těsné blízkosti lesa na turistické trase směr Muchov a Černá Studnice. Ubytování je ideální pro relaxační pobyty i rodinnou rekreaci. K dispozici jsou čtyři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením s možností přistýlek na max.počet 12 lůžek. Stravování: snídaně kontinentální a je zahrnuta v ceně ubytování. Hosté si mohou přiobjednat večeři. V přízemí penzionu se nachází jídelna a společenská místnost, která navazuje vstupem na letní terasu s grilem a následně k bazénu se solárním ohřevem, parkoviště, dětské hřiště s houpačkou, pískovištěm a skluzavkou. Je zde též otevřené ohniště, udírna a to vše v oplocené zahradě. Wellness a relaxační procedury a programy, sauna, bazén, whirpool, relaxační a rekondiční masáže, lymfatické masáže, skořicové a rášelinové zábaly a rašelinové koupele, Thajská masáž chodidel, masáž lávovými kameny HOT STONES. Obchod a restaurace 3km.

Okolí:
Celoročně jsou k dispozici sauna, masáže, lymfatická přístrojová masáž, anticelulitidní skořicové tlakové zábaly, regeneračně - relaxační rašelinové , bylinné, solné, medové, hydromasážní a perličkové koupele, magnetoterapie a suché uhličité koupele. V létě se nabízejí mnohé trasy pro pěší výlety a cykloturistiku, které vedou přímo kolem domu. K využití jsou nedaleké tenisové kurty (400 m). Zima - nejbližší lyžařský vlek Filip 1km, ski areál Tanvaldský Špičák 5 minut autem (1x černá, 2x červená, 5xmodrá, snowpark), Harrachov a dalších 30 vleků v nedalekém okolí. Jablonec nad Nisou 7km - Muzeum skla a bižuterie, Jablonecká přehrada, bazén s tobogány, bowling live. Liberec 19km - Centrum Babylon – aquapark, nákupní centrum, Luna Park, ZOO Liberec, botanická zahrada. Rozhledny: Královka (Bedřichov) , Slovanka (Hrabětice), Bramberk (Lučany nad Nisou), Kopanina (Rychnov n.Nisou), Ještěd (Liberec), Petřín (Jablonec nad Nisou), Chata nad Prosečí (Proseč), Černá Studnice (Dolní Černá studnice), Tanvaldský špičák (Albrechtice v Jizerských horách), Štěpánka (Příchovice), Liberecká výšina (Liberec), Mumlavské vodopády (Harachov) 22km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info