VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Vernířovice

zpět
 

Popis:
Horská chata na klidném místě v oblasti Hrubého Jeseníku cca 15km od města Šumperk u obce Vernířovice - Sedmidvory.

Kód objektu: 124

Kapacita: 47

 

Cena:
Ubytování se snídaní v období 1.4.-20.12: dosp. 260Kč, dítě do 10 let 230Kč. Ubytování s polopenzí v obodobí 21.12.-31.3.: dosp. 370Kč, dítě do 10 let 310Kč. Možnost ubytování i s plnou penzí!

Objekt:
Chata je vybavena restaurací a společenskou místností. Pokoje 2,3,4,5,6 lůžek. Pokoje s vlastním soc. zařízením i pokoje s soc. zařízením na chodbě. Možnost využití vlastního lyžařského vleku se sjezdovkou pro pokročilé, která je průběžně upravována. Možnost úschovy lyží a kol. Posezení venku, možnost rozdělávání ohně. Objekt je velmi vhodný i pro pořádání školení, oslav, jazykové výuky a kurzů. Po dohodě možnost pobytu se psem. Půjčovna čtyřkolek pro děti i dospělé.

Okolí:
Turisticky atraktivní místo na léto i na zimu. Po celý rok je možné využívat blízké termální koupaliště s léčebnou vodou v krásném prostředí Losinského parku. Velké množství turistických stezek pro pěší i běžkaře. Z nejdůležitějších turistických a lyžařských cílů vybíráme např. Velké Losiny s ruční papírnou a zámkem, přehrada Dlouhé Stráně, Rabštejn, Petrovy kameny, Vodopády Bílé Opavy, Praděd, Ovčárna, skiareál Šindelná - vše v dosahu max. 10 km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info