VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Branná

zpět
 

Popis:
Chalupa s apartmány v CHKO Jeseníky ve vzdálenosti 20 km od města Jeseník.

Kód objektu: 127

Kapacita: 22

 

Cena:
Apartmán č. 1 a 2: období květen-prosinec 190Kč/os.+spotř.el.en., leden-duben 200Kč/os.+spotř.el.en., Vánoce 220Kč/os.+spotř.el.en. Apartmán č. 3 a 4: období květen-prosinec 200Kč/os., leden-duben 210Kč/os., Vánoce 230Kč/os. Cena nezahrnuje rekreační poplatek obci (8 Kč/den/dosp, 5 Kč/den/dítě)

Objekt:
Chalupa v malé obci rozdělená do samostatných apartmánů navzájem se nerušících. Č.1 - 2x 4-lůžkové pokoje + obývací pokoj (přistýlka 2-3 osoby), kuchyň - kompletně zařízená, koupelna, 2x WC, akumulační vytápění. Č.2 - pokojík 2x lůžko, kuchyňská linka, v podkroví 4 lůžka, koupelna, WC, akumul.vytápění + krb.kamna. Č.3 - pokoj 2 lůžka, kuchyňská linka, v podkroví 3-4 lůžka, koupelna, WC. Č.4 - 2-lůžkový pokoj. 3xTV. Sauna se sprchou. Venkovní bazének. Oplocený pozemek. Po dohodě možný pobyt se psem (příplatek 50 Kč/den). V zimě parkování 50 m od objektu (příjezd k chalupě zajištěn). V apartmánech č. 1, 2 není v ceně zahrnuta spotřeba enegií! Zahájení a ukončení týdenního pobytu v NEDĚLI! Součástí ceny není poskytování zákl. hyg. potřeb - toal.papír, ručník, čistící prostř.!

Okolí:
Branná - malebná horská vesnička. Léto - 4OO m od chalupy koupání v přírodním bazénu, cykloturistika, horské tůry, houbaření, sběr borůvek, asfaltové hřiště na malou kopanou, házenou, autoturistika. Zima - lyžařský areál 400m od chalupy, sedačková lanovka, 3x poma (umělé zasněžování, noční lyžování). Upravované běžkařské tratě 100 km. V blízkosti další střediska - v dosahu 3 km Ramzová, Petříkov a Ostružná a 20km Červenohorské sedlo. Branná spolu s Ostružnou, Petříkovem a Ramzovou jsou hodnoceny jako jedny z nejlepších podhorských středisek. 30km do centra okresu - Šumperka.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info