VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Apartmán Lipnice nad Sázavou

zpět
 

Popis:
Dům se čtyřmi apartmány na okraji Lipnice nad Sázavou. Havlíčkův Brod 15km, Humpolec 15km.

Kód objektu: 132

Kapacita: 22

 

Cena:
Sezóna: 1. a 2. lůžko 250Kč/den, 3. až 5. lůžko 150Kč/den, minim. cena/objekt 3500Kč/týden. Mimosezóna sleva 20% z uvedených cen. Víkendy 300Kč/os./den nebo 1500Kč/apartmán do 4 osob (2200Kč v topném období). Silvestr 6600 Kč/apartmán (do 5 osob), 22000Kč/celý dům (do 20 osob). Cena nezahrnuje poskytování ložního prádla, ručníků a utěrek.

Objekt:
Dům má čtyři oddělené apartmány, každý apartmán má vlastní vchod. V přízemí každého apartmánu 2-lůžk. pokoj s kuchyňským stolem a TV. Sociální zařízení (se sprchou) a kuchyňská linka jsou v chodbičce. U dvou apartmánů je v patře 2-lůžk. pokoj s možností přistýlky a u dalších dvou 3-lůžk. pokoj s možností přistýlky. Kuchyně se zákl. vybavením - nádobí, příbory, rychlovarná konvice, 2-plotýnkový vařič, lednice, mikrovlnka. Topení plynem. Venkovní posezení, přírodní ohniště s posezením, travnaté hřiště na míčové hry, ruské kuželky, dětská prolézačka, relaxační a meditační pyramida. Neoplocený pozemek. Pobyt možný se psem za příplatek 100 Kč/pobyt. Součástí ceny není poskytování povlečení, ručníků a utěrek. Les 100m. Centrum města 400m - obchody, restaurace, vinárna, pošta, lékař, autobusové zastávky.

Okolí:
Lipnice nad Sázavou: sředověký hrad Lipnice - 200m, kostel sv. Víta, domek a hrob spisovatele Jaroslava Haška. Koupání: rekreační rybníky 2-4km, skalnatá jezírka 1-2km, krytý bazén 15 km. Lyžování: běžky a sáňky v místě, sjezdovky s vleky 10 a 20 km. Houbaření: 100 m od domků začínají rozlehlé lesy se zatopenými lomy a turistickými stezkami do okolí, cykloturistika. Rybaření: na soukromých rybnících za poplatek - Vitonín 1km, Kejžlice 5km. Přírodní rezervace: Kamenná trouba - 65ha rybník a mokřadní společenstva rostlin. Doprava: vzdálenost k dálnici Praha-Brno je 10 km - exit 90 - Humpolec, přímé autobusové spojení z Havlíčkova Brodu a Světlé nad Sázavou. Výlety do okolí: Havlíčkův Brod (15 km)-krytý bazén, dům Karla Havlíčka Borovského. Humpolec (10 km)-zřícenina hradu Orlík. Světlá nad Sázavou (8 km)-sklárny Bohemia. Ledeč nad Sázavou (12 km)-hrad, centrum vodáků. Vrch Melechov (10 km)-geografický střed Evropy. Želiv (22 km)-klášter premonstrátů, vodní nádrž Trnávka. Pelhřimov (28 km)-město rekordů. Stvořidla (8 km)-přírodní rezervace s balvanitým řečištěm Sázavy - romantické koupání. Tzv. "Posázavský pacifik" - vláček, kterým můžete při cestě ze Světlé n.S. do Čerčan navštívit překrásná místa Posázaví - Stvořidla, Ledeč n. S., hrad Český Šternberk, klášter Sázava, nebo si jen vychutnat romantickou jízdu podle toku Sázavy.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info