VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Rtyně v Podkrkonoší II

zpět
 

Popis:
Výborně vybavená chalupa s temperovaným krytým bazénem. Trutnov 20km, Náchod 15km.

Kód objektu: 141

Kapacita: 16

 

Cena:
Apartmán při obsazení dvěma osobami 3750Kč/týden, každá další osoba 1300Kč. Chalupa při obsazení šesti osobami 11000Kč/týden, každá další osoba 1300Kč/týden. V ceně je zahrnuta spotřeba el. energie. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie za saunu.

Objekt:
Chalupa se nachází v klidné obci vzdálené 5 km od Červeného Kostelce. V přízemí objektu je samostatný apartmán pro 4 osoby a centrální obytná místnost s krbem a jídelním koutem, ložnice se dvěma lůžky, dvě samostatné koupelny s vanou, WC, bidetem, sprchou a automatickou pračkou. V kuchyni je varná deska, elektrická a mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka na nádobí, kávovar. V podkroví je centrální ložnice se sedmi lůžky a velká obytná hala s TV, satelitem a s možností napojení na internet přes Wi-Fi. V případě potřeby lze po dohodě připravit další lůžka na rozkládacích křeslech nebo gaučích. Venku je kryté posezení a zastřešený bazén. V ceně za ubytování jsou zahrnuty lůžkoviny, voda a el. energie. Vytápění plynem - cena dle skutečné spotřeby. Posezení na zahradě - zahradní nábytek, venkovní gril, pískoviště, stolní tenis. Parkování na vlastním oploceném pozemku, zpevněné stání pro 3 auta. V objektu je možnost uschování kol a lyží. Obchod a tři restaurace v místě.

Okolí:
Ideální poloha pro cykloturisktiku. V zimě dobré podmínky pro běžkaře. Výlety: koupání na přehradě Rozkoš (5km), rybnících Špinka a Brodský u Červeného Kostelce (3km) nebo na koupalištích v Náchodě(15km), Malých Svatoňovicích (5km), Jaroměři(35km) a Trutnově (vyhřívaný bazén-20km). Kryté bazény jsou v Trutnově a Náchodě a v Kudowa Zdroj v Polsku. Mezi turistické zajímavosti v nejbližším okolí patří Adršpach, Hvězda, Jestřebí hory, Ratibořické údolí, Peklo, Dobrošov. Zájemcům o kulturní památky lze doporučit zámky Náchod, Nové Město nad Metují, Ratibořice, Opočno, barokní komplex Kuks klášter Broumov. V okolí je síť cyklistických tras, možnost pronájmu tenisového kurtu, golfové hřiště je v dosahu 20 km. V zimě jsou pro milovníky sjezdového lyžování v nejbližším okolí lyžařské areály Mladé Buky, Prkenný důl u Žacléře a Petříkovice. Jánské Lázně jsou vzdáleny cca 20 km. Běžecké trasy jsou v nejbližším okolí, v Jestřebích horách jsou upravované trasy.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info