VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Radnice

zpět
 

Popis:
Chata v menší chatové oblasti na úpatí Drahanské vrchoviny u obce Radnice. Klidném a tiché místo. Šumperk 35km, Olomouc 40km, Svitavy 48km.

Kód objektu: 142

Kapacita: 8

 

Cena:
Sezóna 9600Kč/týden , mimosezóna 7200Kč/týden, víkendy 3600Kč, Velikonoce 5400Kč, Vánoce 10800Kč, Silvestr 18000Kč. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie, vody a poskytování ložního prádla.

Objekt:
Chata na svažitém pozemku nad lesem - na kopci Čechovec. Z chaty je hezký výhled na okolní krajinu, údolí říčky Třebůvky a na hrad Bouzov. Nově postavená chata je zděná, celoročně obyvatelná. Obytná plocha 50 m2, pozemek 400 m2. Místnosti sestávají z chodby, koupelny s WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, otevřeného schodiště, dvou ložnic v prvním patře (4 pevná lůžka, 4 přistýlky – rozkládací části soupravy), terasy a dvou balkonů. Moderní a standardní nábytek, sedací souprava, TV, radiomagnetofon, stoly, židle, lavice, bar, krb, kulečník "dírkáč" (malý s hříbky - rozměr 0,75x1,40m). V kuchyni základní vybavení - kuchyňský dřez, 2x lednice, mikrovlnná trouba, el. trouba, remoska, rychlovarná konvice, grilovací zařízení. Topení krbovými kamny a el. přímotopy. Teplá a studená (pitná) voda. WC, bojler, umyvadlo, vana. V létě zahradní nábytek, slunečník, dětský bazének, pískoviště, venkovní ohniště. Ložní prádlo - povlečení a přezůvky nutno vzít s sebou. Parkování na pozemku. Zákaz kouření v celém objektu chaty. Pobyt zvířat nepovolen. 600 m.n.m. Autobusové spojení - 0,5km, vlakové spojení - 10km, obchod - 0,5km, restaurace - 3km. Součástí ceny pobytu není spotřeba el. energie, vody a poskytování povlečení!

Okolí:
V okolí jsou velmi vhodné trasy pro turistiku a cykloturistiku. Hrad Bouzov (3 km) – na přelomu 19. a 20. století od základu obnoven v gotickém stylu. V jeho interiérech jsou zachovány historická zařízení a cenné sbírky, hrad již několikrát sloužil k natáčení filmů. Javoříčské jeskyně (7 km). Mladečské jeskyně (15 km). Svatý Kopeček u Olomouce (40 km). Trojský kůň (3 km) - rozhledna. Zámek Úsov (18 km). Arboretum Bílá Lhota (12 km). Muzeum v Mohelnici (10 km). Zámeček Kozov (6 km). ZOO Olomouc 40km. V Radnici je možné dohodnout vyjížďky na koních, rybolov - pstruhová říčka Třebůvka. Okolní lesy vhodné ke sbírání hub. Koupaliště v Lošticích (8 km), v Mohelnici (10 km), nebo krytém bazénu v Mohelnici. V zimě možnost sáňkování a běžkaření. Nejbližší lyžařský vlek 3 km, délka 200 m.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info