VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Borovnice

zpět
 

Popis:
Penzion v obci Borovnice v podhůří Krkonoš. Nová Paka 8km, Trutnov 31km.

Kód objektu: 155

Kapacita: 12

 

Cena:
Ubytování 220Kč/os./den, děti do 2let zdarma. Stravování snídaně 50Kč, hotová jídla cca 50Kč, denní menu 50-60Kč, jídla na objednávku 70 až 100Kč.

Objekt:
Penzion s restaurací má tři pokoje: 4-lůžkový, 3-lůžkový s možností přistýlky a 2-lůžkový s palandami (2+2 lůžka). Na každém pokoji je TV, SAT a video, vlastní WC a sprchový kout. Majitelé dle dohody zajistí snídaně, polopenzi či celou penzi. V restauraci je mimo jiné kulečník, šipky a stolní tenis. V létě možnost vlastního grilování na zahradě. Sál s kapacitou 150 míst. Restaurace součástí penzionu, obchod 300m.

Okolí:
Ideální poloha pro turistiku, cykloturistiku a zimní sporty. Asi 100m od restaurace je v provozu nově zřízený dětský lyžařský vlek. V blízkém okolí pak dále lyžařské vleky Herlíkovice (cca 18km), Špindlerův Mlýn (30km), Benecko, Vítkovice (25km), Kalná - dětská lyžařská škola (8km). Pro sportovní vyžití je ideální sportovní areál PECKA (4km), ve kterém se nachází velký bazén, tenisové kurty, kurty na beach-volejbal, volejbal a nohejbal. Další výlety na hrad Pecka, ZOO Dvůr Králové, zámek Kuks s Braunovými sochami, Babiččino údolí v Ratibořicích, Prachovské a Adršpašské skály a jiné.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info