VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Nýdek-Hluchová

zpět
 

Popis:
Stylová dřevěnice na samotě v horní části vrchu Polední v Těšínských Beskydech. Třinec 15km.

Kód objektu: 156

Kapacita: 8

 

Cena:
Cena pro 8 osob 16000Kč/týden, 6000Kč/víkend, cena pro 6 osob 14000Kč/5000Kč, cena pro 4 osoby 12000Kč/4000Kč, cena pro 2 osoby 10000Kč/3000Kč. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie, plynu a rekreační poplatek.

Objekt:
Nekuřácký objekt (v celém zařízení platí přísný zákaz kouření!) po celkové rekonstrukci z roku 2001. Ubytování ve třech podkrovních 2-lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, umyvadlo). Všechny pokoje jsou vybaveny TV a SAT, videem a chladničkou. V přízemí je další 2-lůžkový pokoj, který umožňuje zvýšit kapacitu ubytování až na 8 osob. Pokoj je bez TV i videa. (vhodné použít jako přistýlku) Sociální zařízení je samostatné – na patře. K dispozici je plně vybavená kuchyň, jejíž součástí je plynový sporák, elektrická horkovzdušná trouba, chladnička, mraznička, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, kávovar a varná konvice. V přízemí je k dispozici selská jizba vhodná k příjemnému posezení až pro 18 osob (vhodné také ke stravování) a vybavený bar, kde je možno čepovat sudové pivo (možno zajistit po dohodě s vedoucím penzionu). V objektu je místnost s kulečníkem a krbem (druhá budova) – plně k dispozici. Na pozemku si můžete zahrát zahradní kuželky. Je zde také dětské pískoviště, pyramida k lezení a houpačky. Poklidnou atmosféru si lze zpříjemnit opékáním na venkovním ohništi. V objektu je zavedeno plynové topení. Zpevněná lesní cesta zajišťuje pohodlný dojezd automobilem až k penzionu. Parkování na parkovišti přímo u objektu. Restaurace 3km, obchod 3,5km. Součástí ceny není spotřeba energií!!!

Okolí:
Okolní krajina přímo vybízí k vycházkám, výletům nebo cykloturistice na přilehlé hřebeny Beskyd (Loučka-835m.n.m., Filipka-745m.n.m., Velký Sošov-886m.n.m., Velký Stožek-978m.n.m., Velká Čantoryje-995m.n.m.). Kolem penzionu vede turistická cyklostezka na Filipku, po které vede v zimním období také běžecká stopa. Blízké atrakce a možnosti sportovního vyžití: rozhledna na Čantoryji (vzdálenost cca 8km, otevřena celoročně), letní bazén v Nýdku u penzionu San Beskydo (4km), Nýdecký dřevěný kostelíček (3km), bowling Bystřice – bowling, restaurace (5km), sportovní areál Bystřice – krytý bazén, tenisové kurty, squash, sauna, fitcentrum (6km), sportovní areál Sparing, s.r.o. Vendryně – bar, bowling, tenisové kurty, squash, sauna, fitcentrum, spining (9km), sportovní areál STARS Třinec – krytý bazén, letní bazén, fitcentrum, sauna, spining (12km), muzeum Třineckých železáren a města Třince (12km), lanová dráha na Javorový vrch – horská chata vč. ubytování, možnost hřebenové turistiky, paragliding (15km)

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info