VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Jeseník-Lázně

zpět
 

Popis:
Penzion na krásném klidném místě nedaleko Priessnitzových lázní. Centrum Jeseníku-Lázní 1,5km.

Kód objektu: 157

Kapacita: 37

 

Cena:
350Kč/os./den, ubytování zvířete 50Kč/den, snídaně 70Kč, večeře 100Kč, polopenze 170Kč. Děti do 5 let bez nároku na lůžko zdarma. Individuální sleva dle obsazenosti a délky pobytu.

Objekt:
1,2,3 a 4-lůžkové pokoje se sociálním zařízením. Celkem 37 lůžek. V penzionu je společná kuchyňka vybavena lednicí, rychlovarnou konvicí, indukčním vařičem, mikrovlnnou troubou a nádobím. Připojení k internetu. K dispozici je lyžárna a úschovna kol. Penzion má vlastní restauraci s terasou s krásným výhledem. Parkoviště přímo u penzionu. V zimě nutné použít sněhové řetězy. Příplatek za psa 50Kč/den.

Okolí:
Po dohodě majitelé zajistí lázeňské procedury - masáže, perličkové koupele, solná jeskyně atd. V letní sezóně turistika, cykloturistika, tenisové kurty, houbaření a rybolov na nedaleké pískovně. Koupání v Lázních v krytém bazénu nebo městském koupališti. V centru města je kino, divadlo, diskotéky a bowling se squashem. V zimním období jsou kolem objektu běžkařské trasy a cca 500m od penzionu je sjezdovka. Přímo u penzionu je kopec na bobování a sáňkování. Lyžařské areály - Staroměstsko, Branná, Lipová-lázně, Klepáčov, Malá Morávka, Karlov, Praděd. Náročnější lyžařské terény - Červenohorské sedlo, Petříkov, Ostružná i Ramzová. Možnost využití skibusů. V centru lázní je kluziště s večerním osvětlením.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info