VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Brandlín

zpět
 

Popis:
Chatový areál s 10 sruby. Telč 15km, Dačice 15km, Slavonice 20km, Jindřichův Hradec 25km.

Kód objektu: 158

Kapacita: 60

 

Cena:
Sezóna (červenec, srpen) 7196Kč/týden+spotř.el.energie, mimosezóna 800Kč/den, 5600Kč/týden+spotř.el.energie. Cena nezahrnuje parkovné 30Kč/den, rekreační poplatek 15Kč/os./den, poplatek za psa 50Kč/den, vratná kauce 500 Kč na úklid a škody, poplatek za lůžkoviny 50Kč/ks nebo vlastní, spotřebované energie. Tyto poplatky se hradí při nástupu na pobyt. Záloha na spotřebu elektrické energie je 500 Kč na celý pobyt a při odjezdu bude doplatek/přeplatek vyrovnán dle skutečné spotřeby. Sazba za spotřebu el. energie 6Kč/kWh.

Objekt:
10 srubů s hlavní budovou, hřištěm a ohništěm umístěným uprostřed lesa. Celý areál je oplocen. Sruby jsou pro maximálně 6 osob. V každé chatě jsou k dispozici 2 pokoje. V malém pokoji jsou palandy a válenda. Ve větším pokoji jsou 3 lůžka - palanda, válenda. Větší pokoj slouží rovněž jako kuchyně, je zde kuchyňský kout, gauč, stůl a krbová kamna. Kuchyňské vybavení - nádobí, el. dvouplotýnkový vařič a lednička (bez mrazáku). Z chodby vchod na WC a soc. zařízení (sprcha). Všechny sruby mají také svou vlastní terasu, na které je velmi příjemné posezení. V hlavní budově občerstvení, televize a kulečník. V areálu je dále k dispozici hřiště na nohejbal, volejbal, fotbal, dětský koutek, dvě vyhrazená ohniště či nový bazén 7m x 4m (zapuštěný). Možnost stanování! Obchod se základními potravinami v Brandlíně (1km), větší výběr zboží ve Studené (7km). V sezoně wifi připojení. V ceně pobytu není spotřeba el.energie, parkovné, rekreační poplatek, poplatek za psa, poplatek za lůžkoviny.

Okolí:
V celém okolí jsou desítky pěších i cyklotras. Ideální místo pro houbaře - areál je přímo uprostřed lesa. Koupaní je přímo u areálu (cca 50m), kde si můžete zaplavat v menším rybníce s pláží. Přírodní koupání - Chytrov 2km, Komorník 20km, Zvůle 20km, Osika 30km. Venkovní bazén v Dačicích (15km), koupaliště s tobogánem v Moravských Budějovicích (40km), krytý plavecký bazén s tobogánem a otevřený areál s vodními atrakcemi v Jindřichově Hradci (25km). Navštívit můžete i významné památky v okolí, z nichž některé jsou zapsané v UNESCO: Telč 15km, Slavonice 20km, Dačice 12km, J.Hradec 25km.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info