VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Stará Ves u Rýmařova

zpět
 

Popis:
Malý penzion se čtyřmi pokoji. Rýmařov 6km, Bruntál 20km.

Kód objektu: 159

Kapacita: 16

 

Cena:
1540Kč/týden. 220Kč/os./den. Silvestr 5000Kč/den za celý objekt s minimální délkou pobytu 5 dní. Ceny jsou včetně rekreačního poplatku obci a spotřeby energií.

Objekt:
Tři 4-lůžkové pokoje a jeden pokoj 3-lůžkový s přistýlkou. Ve dvou pokojích je kuchyňka s lednicí, dvouplotýnkovým vařičem a nádobím. Pokoje bez kuchyňky jsou vybaveny lednicí, varnou konvicí a základním nádobím. Mikrovlnná trouba je společná pro všechny pokoje na chodbě. Každý pokoj má má vlastní koupelnu s umyvadlem, sprchou a WC. Ve společných prostorách je TV, stolní hry a mapy okolí. Vytápění elektr. přímotopy. Možnost ubytování s rodinnými mazlíčky. Táborový oheň s posezením, gril, zahradní posezení, tenis, míč, ruské kuželky. Restaurace Anenská Huť (80m), Albert (1km), prodejna potravin Stará Ves 1,5km.

Okolí:
LÉTO: turistické stezky a cyklostezky začínají přímo u objektu a vedou do zajímavých míst Hrubého a Nízkého Jeseníku. Sběr lesních plodů, houbaření, krásné "babí léto". Možnost jízdy na koních v místě nebo na farmě v Moravici (9km). Krytý bazén v Břidličné (10km). Tenisové kurty a sauna v sousedním rekreačním objektu (500m). ZIMA: lyžařský vlek 50m od objektu, v okolí do 10km další lyžařská střediska (Karlov, Klepáčov), běžecké tratě. VÝLETY: Velké Losiny-historie ručního papíru, zámek, Rejvíz-rašelinová jezírka, Praděd-nejvyšší hora, rozhledna, Bruntál-zámek, Slovinec-hrad s pořádáním růz. slavností, Rýmařov-muzeum, barokní kaple V Lipkách.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info