VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Lukov

zpět
 

Popis:
Nový rodinný penzion pro náročnější zákazníky v NP Podyjí. Znojmo 13km. Vranov nad Dyjí 10km.

Kód objektu: 166

Kapacita: 25

 

Cena:
Orientační cena (shodná s cenou nabízenou majitelem): 400-550 Kč/dosp./noc, 300-350 Kč/dítě do 14let/noc. Pes 160Kč/noc. Přesná cena na vyžádání (dle konkrétního termínu a počtu osob). Cena nezahrnuje rekreační poplatek(10Kč/os./den)

Objekt:
Penzion se nachází uprostřed velké oplocené zahrady s pečlivou parkovou úpravou a letní terasou. Prostranství umožňuje bezstarostný pohyb malých dětí. Ubytování v penzionu nebo depandanci. Penzion - ubytování v nadstandardně vybavených dvojlůžkových pokojích s možností jedné až dvou přistýlek. Každý z pokojů je vybaven vlastním sociálním zařízením, sprchou, fénem, TV a minibarem. V penzionu je zajištěn pravidelný pokojový servis a možnost zapůjčení dětské postýlky s ložním prádlem. Depandance je nově otevřené ubytování v areálu penzionu pro náročnějšího hosta. Svoji polohou 30 m od hlavní budovy zajistí klidný a ničím nerušený pobyt. V těsné blízkosti depandance je úschovna kol a letní terasa. Restaurace penzionu s kapacitou 30 osob nabízí výbornou domácí kuchyni vč. moravských a českých specialit. Výběr z více jak 60 druhů jakostních, ročníkových a archivních vín společnosti Znovín Znojmo. a přívlastková a aromatizovaná vína vinařství rodiny Špalkovy z Nového Šaldorfu. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku u vchodu penzionu ( bez poplatku). Taktéž je zajištěna úschova kol. V restauraci penzionu možnost připojení na internet. Obchod 1km.

Okolí:
Penzion leží přímo na cykloturistické trase Greenways Praha - Vídeň. V bezprostřední blízkosti penzionu můžete taktéž navázat na nesčetné množství turistických, cykloturistických a vinařských tras, které protínají celý Národní park Podyjí a pokračují přes hraniční přechod Čížov – Hardegg popřípadě Hnánice – Mitterretzbach do Národního parku Thayatal v sousedním Rakousku. Možnost zapůjčení kol, zakoupení aktuálních turistických map, vinařských předmětů a pohlednic okolí. V širším okolí nejen mnoho cenných kulturních a technických památek, ale i řada kouzelných hradů, zámků a zřícenin. Zříceniny: Nový Hrádek 3km, Fernštejn 20km, Cornštejn 15km. Hrady: Hardegg 6km, Znojmo 10km, Bítov 20km. Zámky: Vranov nad Dyjí 10km, Jaroměřice n. R. 35km, Riegersburg 20km, Uherčice 30km, Jevišovice 30km. Ideální podmínky pro koupání a rybolov - Moravský balaton, Vranovská, Výrovická nebo Jevišovická přehrada. V roce 2004 se Znojmě otevřelo nové koupaliště. V Rakousku určitě mimo jiné stojí za návštěvu zámek v Riegersburgu patřící k nejkrásnějším v Rakousku, vinařské a historicky cenné městečko Retz, termální lázně s aquaparkem v Laa a.d. Thaya, ale především hlavní město Rakouska Vídeň.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info