VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Beňuš, SR

zpět
 

Popis:
Roubenka po celkové rekonstrukci v tiché obci Braväcovo na úpatí jižní strany NP Nízké Tatry. Brezno 7km, Ban.Bystrica 52km.

Kód objektu: 175

Kapacita: 7

 

Cena:
Letní sezóna 1500 Kč/noc, zimní sezóna (1.12. až 31.3.) 1700 Kč/noc, mimosezóna 1400 Kč/noc, Vánoce a Silvestr 2300 Kč/noc. Ceny zahrnují spotřebu energií.

Objekt:
Chalupa je v centru obce a je dobře dostupná i v zimě. K dispozici je 7 lůžek ve dvou pokojích, kuchyň a sociální příslušenství. Topení teplovzdušným krbem s rozvodem teplého vzduchu do obou pokojů. V případě potřeby je k dispozici i elektrický olejový radiátor. Dvojitými vchodovými dveřmi vstup do kuchyně se dřevěným stolem pro 7 osob, kuchyňskou linkou, zděnými kamny na vaření, nádobím, rychlovarnou konvicí, lednicí a mikrovlnkou. Z kuchyně se vchází do obou pokojů i do koupelny s WC. Ve větším pokoji se nachází jedna manželská postel, jedno samostatné lůžko, rozkládací sedací souprava pro dvě osoby a barevná TV. V menším pokoji je manželská postel. Koupelna s WC je vybavená sprchovým koutem, splachovacím WC a umyvadlem. Možnost pobytu se psem. Ohniště s posezením. Altánek se stříškou pro horké letní dny. Parkování na oploceném pozemku. Obchod 200m, restaurace 200m a 250m.

Okolí:
Lyžařská střediska Polomka-Bučník 8km, Mýto pod Ďumbierem 17km, Areál sportů Tále 23km, Čiernohronská železnice, hrad Slovenská Ľupča 42km, Bystrianska jaskyňa 18km, Lesnický skanzen. Vysokohorská turistika.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info