VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Jiříkovice

zpět
 

Popis:
Chatka s velkou oplocenou zahradou na okraji obce s výhledem na lesy. Žďárské vrchy. Nové Město na Moravě 6km, Žďár nad Sázavou 10km.

Kód objektu: 176

Kapacita: 6

 

Cena:
Sezóna 5300Kč/týden, mimosezóna 3500Kč/týden. Pobyty kratší než 1 týden mimo sezónu 650Kč/den. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie, vody, povlečení a ručníky.

Objekt:
Zděná chata. Částečně dřevěné obklady. Obývací místnost s krbem, BTV, jídelním stolem, rozkládací lavicí (přistýlka). Kuchyně se základním vybavením - dvouplotýnkový sporák, nádobí, příbory, rychlov. konvice, mikrovlnná trouba, lednice (druhá lednice je venku - s mrazáčkem). Ložnice - dvě 2-lůžka s rádiem a posezením, které lze využít jako 2 přistýlky. Koupelna - sprcha, vstup na WC z verandy. Topení krbem, koupelna vytápěna kuchyňskými kamny, možnost použít i teplomet, ohřev vody bojlerem. Zahrada 3000m2, zastřešené posezení s krbem, udírnou, rožněm a pískoviště. Možnost vaření venku. Pobyt se psem není možný. Součástí ceny není poskytování povlečení a ručníků a spotřeba vody a elektrické energie!!! Hřiště 50m, obchod 2km, restaurace 2km, les 1-2km, lyžařský vlek 1km. Po dohodě možnost dopravit zákazníky bez auta od zastávky na chatu a na nákup. Čas zahájení pobytu 11-13 hod.!

Okolí:
Letní aktivity: ke koupání přírodní koupaliště v Novém Městě na Moravě 2 km, Sykovci 4 km, Milovech 10 km, ke koupání a rybaření přírodní koupaliště v Medlově 5 km a ve Žďáru nad Sázavou 12 km. Tenisové kurty, minigolf, sportovní hřiště v Novém Městě na Moravě, možnost projížďky na koních a fitcentrum ve Žďáru nad Sázavou 12 km. Vhodné podmínky pro turistiku, cykloturistiku a houbaření. Tipy na výlet: Horácké muzeum v Novém Městě na Moravě, zámek Zelená Hora ve Žďáru nad Sázavou 12 km, hrad Pernštejn a hrad Svojanov 35 km, zřícenina Zubštejn 20 km, skanzen lidové architektury Veselý Kopec u Hlinska 30 km. Westernové městečko - Šiklův Mlýn u Zvole nad Pernštejnem 18 km, Muzeum a dům strašidel Dolní Rožínka. Přírodní zvláštnosti: Žákova Hora, Devět Skal, Čtyři Palice, prales aj.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info