VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Rokytnice v Orlických horách

zpět
 

Popis:
Penzion se sedmi pokoji a kuchyní na klidném místě vzdáleném 2km od Rokytnice v O.h.

Kód objektu: 179

Kapacita: 22

 

Cena:
Týdenní pobyty: prosinec-březen 300Kč/os./den, duben-listopad 250Kč/os./den a 5000Kč/objekt/den, Silvestr 9500Kč/objekt/den. Pobyty kratší než týden: prosinec-březen 330Kč/os./den při pobytu 2-4dny, 360Kč/os./den při pobytu 1den, duben-listopad 275Kč/os./den při pobytu 2-4dny, 300Kč/os./den při pobytu 1den. Pes 80Kč/den.

Objekt:
Penzion nabízí celkem 19 lůžek a je vhodný i pro ubytování větších skupin. V přízemí penzionu je k dispozici vybavená kuchyňka k vlastnímu vaření a společenská místnost s krbem a TV vhodná k večernímu posezení, pořádání rodinných oslav, firemních večírků atd. V prvním patře společná jídelna s kuchyňkou. V kuchyních rychl. konvice, mikrovlnné trouby, lednice, sporáku a nádobí. Skladba pokojů: 2-lůžk. s přistýlkou a vlastní koupelnou (přízemí), dva 2-lůžkové se společnou koupelnou (přízemí), 4-lůžkový s přistýlkou, dva 2-lůžkové s přistýlkou, 4-lůžkový pokoj. V patře společné dvě velké koupelny. Ve všech koupelnách sprch. kouty. K penzinu patří pozemek s posezením pod širým nebem, s možností grilování na otevřeném ohni. Samozřejmostí je dětský koutek s pískovištěm a houpačkou. Obchod 3km, restaurace 0,5km. Pobyt možný se psem (80Kč/den)

Okolí:
Rokytnice - tenisové kurty, jezdecká škola s možností vyjížděk na koních do okolí, půjčovna horských kol a dalších sportovních potřeb. Údolní přehradní nádrž Pastviny (10 km) - rybolov, koupání, půjčovna loděk. Široká síť turisticky značených cest po celých horách (pevnost Hanička, Komáří vrch, vrch Zakletý, Kunštátská kaple, Zemská brána, Čihák, Luisino údolí, Velká Deštná, Jelení lázen, Malá Deštná, rezervace Hraniční louka, Šerlich, Špičák, rezervace Bukačka). Kulturní památky, zámky a muzea - Opočno, Častolovice, Rychnov n.Kn., Náchod, Králíky atd. V zimě je k dispozici mnoho kilometrů upravovaných běžeckých tratí, několik center pro sjezdové lyžovaní (3km), včetně možnosti večerního lyžovaní. Nejznámější SKI-CENTRUM Říčky (několik vleků, lyžařská škola pro děti i dospělé a další možnosti).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info